Derrota severa, permanència intacta

Els primers minuts van ensenyar dues cares. La primera de domini absolut dels de la Costa Daurada que van clavar un desconsolador parcial de 20-2 en cinc minuts. Borratxera de triples personificats en la figura de Bauzán, transicions en atac que sempre van acabar de la mateixa manera i un Santfeliuenc molt desencertat en el joc ofensiu i que va abusar de manera escandalosa del llancament exterior. El segon tram del primer acte va oferir mostres més acceptables. Brià i Zanca van trobar espais per encistellar i oxigenar el joc. 26-16 per cloure un primer acte que no preludiava gens bo.

Cinc minuts més es va sostenir el CBS al Pavello del Centre. Barbecho va aparèixer sota el cèrcol per sostenir un equip que no va trobar en Cowart el far d’altres dies. Intercanvi de cistelles (27-21 o 37-28) abans de la fuetada tarragonina. A partir del minut 15 els jugadors d’Itai Levy van desaparèixer de la pista escombrats per la cavalleria local: Aguilar, Montero, Bouzán, Niang una malson… Descans 54-32 i sensació rotunda que la història estava ben acabada.

El Pajarraco va mirar de tornar a competir. Un triple de Brià reduïa la distància a tretze (56-43, minut 23 i notable parcial de 2-11). No obstant, foc d’encenalls. Els de Salou van tornar a treure totes les delícies del seu joc que semblava en estat d’hibernació en l’últim mes per expulsar de la pista un Santfeliuenc que va travessar el seu particular via crucis. Triples, contraatacs, cistelles fàcils… tota una operació de càstig per dibuixar un claríssim 79-51 al minut 30. Minuts escombraries per acomiadar-se d’un partit que només ha de servir per passar pàgina de manera ràpida i decidida i començar a preparar la visita al Prat en la tarda de Dijous Sant (17.45). Cal una victòria més per tancar un cicle excel·lent.

OCA GLOBAL SALOU 97: Martínez (3), Mayo (9), Bouzán (23), Niang (13) i Barksdale (6) -cinc inicial-; Aguilar (17), Rodríguez, Montero (16), Aso (6), Bieshaar (4) i Aragonés.

PAJARRACO CB SANTFELIUENC 71: Olivier (2), Guim Expósito (5), Brià (11), Martínez (6) i Coward (16) -cinc inicial-; García, Castellón (3), Zanca (11), Llorens, Barbecho (10), Codinachs (4) i Natsvlishvili.

La història haurà d’esperar. El Pajarraco CB Santfeliuenc viatjava a Salou a per tot però va rebre una sonora clatellada. Coses de l’esport i d’aquesta categoria tan selectiva que no perdona un dia gris. Tanmateix, es tracta nomes d’un pas enrera. Dues jornades per al desenllaç i la permanència és a tocar, però cal recuperar la versió del CBS que tants moments de glòria ens ha regalat. Prat i Gran Canària segellaran el primer any a Plata que mereix de manera rotunda continuïtat.

Deixa un comentari