Política de publicació de comentaris

Els comentaris a aquest blog passen abans de ser publicats per una cua de moderació, per tant, és normal que aquests no apareguin inmediatament després d’haver-se enviat.

Com a norma general no es publicaran o seran editats comentaris ofensius o difamatoris adreçats a persones o institucions, que divulguin informació privada (incloent e-mails), amb continguts de spam o publicitaris i que no aportin res a la conversa o no tinguin relació amb ella.

En qualsevol cas els administradors d’aquest blog es reserven el dret d’eliminar o editar els comentaris, interpretar les normes anteriors, i no contestar als comentaris directament adreçats a ells. També es reserven el dret a bloquejar futures intervencions de persones o grups que contravinguin les normes.

Tots els comentaris són responsabilitat de l’autor dels mateixos, no dels administradors, editors, autors o col·laboradors. Enviant un comentari al nostre blog el seu autor asumeix la responsabilitat sobre el seu contingut i accepta alliberar a aquest blog “Esport Blanc i Blau” i als seus representants de qualsevol dany, repercussió o responsabilitat.

A %d bloguers els agrada això: