Què som

Esport Blanc i Blau el fa un col·lectiu de persones que segueixen de prop l’esport a Sant Feliu de Llobregat. Els sentiments comuns que ens empenyen a crear i mantenir aquest bloc van des de l’evident identificació amb els clubs locals fins a una certa frustració davant la manca de cohesió, iniciativa i importància de la nostra ciutat en relació amb la seva mida que hem observat al llarg dels anys que hem viscut com a santfeliuencs i que comencen a ser suficients per fer-nos creure que quelcom passa que va més enllà de situacions concretes o circumstancials.

No tenim clares les causes d’aquests problemes, però sí estem convençuts de que les solucions no vindran des de les institucions, sobretot si abans no hi ha un substrat ciutadà que les impulsi i, a la vegada, les controli. Les noves tecnologies ens donen la possibilitat de tenir un mitjà independent des del qual podem intentar contagiar, cadascú amb la seva veu i la seva llengua, l’entusiame i la diversió que ens produeix seguir als nostres equips. Amb una mica de sort aquest granet de sorra servirà per fer que la mateixa emoció compartida que ens produeixen els esports la poguem traslladar (no sabem quan ni com) a uns altres àmbits que, al cap i a la fi, sempre seran més importants.

Finalment som conscients de que els primers equips del Santfeliuenc FC i el CB Santfeliuenc no constitueixen la totalitat de l’esport que es porta a terme a Sant Feliu ni tenen perquè ser els més representatius per una part important de la població. Tot i això el contingut del bloc es centra fonamentalment en ells per dues raons principals: Són els equips que amb més passió seguim els autors (la qual cosa ens permet portar endavant una feina que és totalment voluntària) i, per la seva mida i situació dins les competicions federatives (Regional Preferent i Lliga EBA, respectivament), generen una quantitat d’informació que permet uns periodes d’actualització raonables amb uns continguts que esperem que siguin interessants. En aquest sentit estariem molt satisfets si apareguessin iniciatives referents a altres esports o clubs semblants a aquesta que ens poguessin enriquir a tots.

A %d bloguers els agrada això: