La quarta és obligada al fortí del Juan Carlos Navarro

El CB Santfeliuenc està obligat a una victòria que suposaria superar el primer terç de la competició amb els deures fets. Els jugadors de Levy han demostrat capacitat competitiva malgrat haver hagut de fer front a diversos entrebancs. El record del derbi contra L’Hospitalet ha de servir com a mirall il·lustrador per signar la quarta i complir amb suficiència els objectius inicials a la categoria de bronze. Taiwo, amb els problemes de turmell coneguts de la jornada anterior a Cartagena, serà el gran dubte fins minuts abans de l’inici. La força de la coralitat haurà de ser l’alçapren per assolir una victòria necessària per obligada. Quatre victòries atorguen un bitllet en forma de salt de qualitat.

La directiva del CBS continua treballant a tota màquina per omplir el Juan Carlos Navarro. Per a la tarda de dissabte el club ha fet una crida perquè tothom que porti un origami fet a casa disposarà d’entrada gratuïta. I fins i tot el el CBS us ho posa fàcil perquè el podeu imprimir aquí: un origami=una entrada. A més, un any més el club se suma a la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb la lectura del manifest de l’esport abans de l’inici del matx.

L’equip que entrena des d’aquesta temporada Anna Montañana està sent una de les agradables sorpreses amb cinc victòries, sostingudes sobretot en la solvència a casa. L’equip d’aquest municipi de 15.000 habitants de la Ribera Alta valenciana que compleix la tercera temporada a LEB Plata acostuma a fer valer el pes del seu jugadors exteriors: Sergio Romero, els argentins Alejandro Zurbriggen i Luca Valessi (Obras), Adrián Gálvez o el nord-americà procedent de la NCAA Chris Murray. Completen la plantilla els bases Miguel Martínez i Eduard Nogués (CB Esparreguera) i els pivots Dejan ilincic (Salou) i Luis Verdeguer.

Deixa un comentari