Dues dècades després Ràdio Sant Feliu tornarà a retransmetre un partit en directe. Escolta en directe el Cimbis – CB Santfeliuenc a través de Ràdio Sant Feliu

Notícia de gran abast per a tot el món de l’esport a Sant Feliu. Ràdio Sant Feliu, l’emissora municipal, trencarà dues dècades de silenci en retransmissions esportives en viu per transmetre el proper dissabte des del Parque Deportivo de San Fernando el partit d’anada de l’eliminatòria final d”ascens a l’Adecco LEB Plata entre CB Cimbis i CB Santfeliuenc Eninter.

Ahir al programa Àrea de Joc, Joaquín Rivas va anunciar que, a manca de petits serrells, hi havia moltes opcions que tot Sant Feliu pogués escoltar el partit del CB Santfeliuenc a Cadis. Doncs bé, Joaquín Rivas ens acaba de fer oficial que Ràdio Sant Feliu retransmetrà en directe i des de San Fernando la final d’anada de la Lliga EBA.

Ràdio Sant Feliu al 105.3 FM i a Sant Feliu i a la resta de món on line

Podreu seguir la retransmissió anant al 105.3 de la Frequència Modulada o bé a través d’internet a

www.santfeliu.cat/common/misc/widget_container.faces?xmid=12801

Hi ha tres modalitats de connexió i n’heu d’escollir una : MMS, JAVA o PLS.

Dues dècades després la veu esportiva en directe de Ràdio Sant Feliu arribarà a tots els santfeliuencs

Una llarguíssima assignatura pendent que dissabte aprovarem, i tant de bo sigui una iniciativa que tingui continuïtat. Des de les primeres retransmissions d’Antonio García Abad als anys 50 del segle passat a Radio Juventud de Sant Feliu passant per Manuel Cano amb el Santfeliuenc FC, Montse Zapata amb el CB Santfeliuenc i Joan Falcó amb l’Handbol Santfeliuenc, Ràdio Sant Feliu havia tingut una gran tradició a la província de Barcelona en informació esportiva i havia estat una de les emissores pioneres a fer retransmissions en directe. Malauradament aquesta rica tradició es va estroncar a finals del 80 i des de llavors l’emissora local no havia fet retransmissions esportives en viu amb continuïtat. El proper dissabte 26 de maig serà una jornada memorable per al món de la comunicació local: les retransmissions esportives en directe tornen a Ràdio Sant Feliu dues dècades després.

Joaquín Rivas des de San Fernando amb l’anàlisi tècnica de David Martínez i Juan Antonio Díaz

Joaquín Rivas des del Parque Deportivo Laulhé de San Fernando i David Martínez i Juan Antonio Díaz des dels estudis centrals de Ràdio Sant Feliu prometen fer-vos passar una gran tarda de bàsquet amb el CBS en directe a través de la ràdio municipal. L’esport en directe torna a Ràdio Sant Feliu.

Joaquin Rivas ens explicarà des de San Fernando tot el que faci el CB Santfeliuenc Eninter al partit d’anada de la final de la Lliga EBA.

Deixa un comentari