Final a Santander. Estela 74 CB Santfeliuenc Eninter 62. tocarà apel·lar a l’esperit del Juan Carlos Navarro de les grans ocasions

No és un bon resultat, certament, però, no hi ha res perdut i ara toca apel·lar a la unitat de tothom per fer que el proper dissabte el Santfeliuenc capgiri 12 punts que en bàsquet no són res. Potser el llarg viatge i la falta de ritme de partits importants hi ha pesat. Des de Santander moltes gràcies pel vostre seguiment i en les properes hores ampliarem la crònica d’una tarda de bàsquet que no ha estat bona per al Santfe.

Final a Santander. Estela 74 CB Santfeliuenc Eninter 62. Tocarà remuntada al Juan Carlos Navarro.

Minut 38:56 Estela 72 CB Santfeliuenc 62.

Minut 38:10 Estela 70 CB Santfeliuenc 60

Minut 37:30, triple espectacular del local Miguel Ortega que posa el marcador Estela 70 Santfeliuenc 58

Minut 37 Estela 67 CBS 58

Minut 36:28 Estela 67 CB Santfeliuenc 56

Minut 35:10 Estela 67 CB Santfeliuenc 53

Minut 34:10, Estela 63 CB Santfeliuenc 50

Minut 33:50. Les notícies que podem donar són molt dolentes. Triple de Rogers que posa el marcador en un delicat Estela 63 CB Santfeliuenc 48

Minut 33, Estela 60 CB Santfeliuenc 48

Minut 32:10. El Santfeliuenc no acaba d’afinar-se. Estela 58 CB Santfeliuenc 48

Minut 31:40, Estela 55 CB Santfeliuenc 45

Deu darrers minut. El Santfe a per totes. Estela 53 CB Santfeliuenc 45

Final del tercer quart, Estela 53 CB Santfeliuenc 45. El Santfe perd de vuit i haurà de mirar de retallar el desavantatge tant com pugui per al partit de tornada.

Minut 29:20 Estela 53 CB Santfeliuenc 43

Minut 28:57, Estela 51 CB Santfeliuenc 42

Minut 28:30, Estela 49 CB Santfeliuenc 42

Minut 27, Estela 49 CB Santfeliuenc 40. Torna a patir el Santfe amb l’ajustada defensa càntabra.

Minut 25. Torna a agafar embranzida l’Estela. Triple del jamaicà Rogers. Estela 47 CB Santfeliuenc 40

Minut 24:30 Estela 44 CB Santfeliuenc 40

Minut 23:30. Apareix el millor Santfe. Estela 42 CB Santfeliuenc 40. Aquest és el Santfe que ens agrada.

Minut 22:10 Estela 42 CB Santfeliuenc 36. L’Estela trenca un parcial de 0-9

Minut 21:30, retalla el Santfe. Estela 39 CBS 34. Triple de Bayó

Minut 21, Triple de Balboa, Estela 39 CB Santfeliuenc 30

A punt de començar el tercer quart. El CB Santfeliuenc necessita reaccionar. Tothom en l’expedició blau i blanca confia en una millor cara del Santfe en els segons vint minuts.

Minut 20. Final del segon quart. El Santfeliuenc cau per un perillós 39 a 27. El Santfeliuenc no ha vist cistella en els darrers cinc minuts i els locals ho han aprofitat per posar una renda perillosa.

Minut 19, Estela 36 CB Santfeliuenc 27. El base Migue García i el pívot Jaros castiguen la cistella santfeliuenca.

Minut 18:42. El Santfeliuenc porta quatre minuts sense fer cistella. Estela 34 – CB Santfeliuenc 27

Minut 18:24. Estela 34 CB Santfeliuenc 27. El Santfeliuenc s’encalla en atac i els càntabres ho aprofiten per obrir el primer forat de consideració. Cal reaccionar i estar més precisos en atac.

Minut 17:50, l’Estela obre un petit marge, Estela 32 CB Santfeliuenc 27

Minut 17, Estela 30 – CB Santfeliuenc 27

Minut 25:50,  Estela 28 CB Santfeliuenc 27. Moltes imprecisions santanderines de les que el Santfe no acaba de treure profit.

Minut  15:30, Estela 28 – CB Santfeliuenc 25

Minut 13:15, Estela 24 CB Santfeliuenc 25

Minut 12, Estela 21- CB Santfeliuenc 22

Minut 11, Estela 21 CB Santfeliuenc 20

Minut 10. Reacció explosiva del Santfe que s’acaba imposant a la fi del primer quart 19-20. Un triple de Pascual dóna el primer avantatge al Santfe.

Minut 9:20,  Estela 19 CB Santfeliuenc 17.

Minut 8:30,  Estela 19 CB Santfeliuenc 14. Triple providencial d’Ausina per tallar el joc local.

Minut 7, Estela 14 CB Santfeliuenc 11. Bayó molt encertat en el joc d’atac tot i que els locals mantenen una lleugera distància a favor.

Reacciona el Santfe. Triple de Bayó i penetració de Balboa. Minut 5:30, Estela 10 CBS 9

Mal inici del Santfe. Estela 10 CB Santfeliuenc  4. La defensa càntabra imposa la seva llei.

Jaros castiga la cistella santfeliuenc. Estela 8 CBS 4. Minut 4

Minut 2:30. Estela 4 CB Santfeliuenc 4

Comença el partit. Cistella inicial de Molina 0-2. Empata Jaros 2-2. Minut 1

Molt bona tarda des del Palacio de Deportes de Santander. Tot a punt perquè comenci el partit d’anada de la fase d’ascens entre Estela i Santfeliuenc. Recordeu que heu d’anar actualitzant el marcador clicant a F5.