L’última

SANTFELIUENC FC ….. UE FIGUERES

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA 7 PLAY OFF PERMANÈNCIA

DIUMENGE 23 DE MAIG

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: Facebook Santfeliuenc FC, web Santfeliuenc FC, @SantfeliuencFC, @UEFigueres

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 16 GRAUS

L’última ja sigui per saludar l’esperança de la permanència o l’última perquè el Santfeliuenc s’acomiadarà de vuit anys esplenderosos a Tercera Divisió. Les Grases i la visita del Figueres dibuixaran el futur immediat d’un equip que encadena tres derrotes. Si els santfeliuencs guanyen sortitran de manera provisional del descens, si bé els figuerencs tenen un partit menys. S’espera una gran mobilització de l’afició que a les hores prèvies ha mostrat el seu suport a un conjunt que necessita la victòria per creure-hi abans.

Tarda dramàtica a Les Grases. El diumege 23 de maig es pot escriure o un a esperança renovada o com el comiat a vuit anys a Tercera Divisió. La victòria no garanteix res però almenys sí que permetria arribar a les tres últimes jornades amb opcions de salvació. Andrés González no podrà disposar dels germans Toro, sancionats per haver de complir el cicle de cinc targetes grogues.  Tot i així els blanc-i-baus presentaran un onze competitiu amb un únic, clar i rotund objectiu, guanyar i, de pas, superar el goal average figuerenc.

Mostra de suport de l’afició

Una representació de seguidors del Santfeliuenc i de familiars del primer equip es van aplegar a Les Grases per donar suport un grup de futblolistes que aquest diumenge miraran de redimir-se. La veu de l’entusiasta Jesús Manuel Gil va servir per transmetre unes paraules d’ànim i convenciment. Ja no podem fallar més. Ens ho mereixem.



UE Figueres, bona segona fase

L’equip alt empordanès està completant una segona fase prou interessant. L’arribada de Moisés Hurtado ha transmès consfiança un col·lectiu que a la lliga regular va exhibir debilitats. El porter Andrés Díez i el davanter Ivan Vidal són els principals referents per a Hurtado, que no podrà disposar del concurs del sancionat Uri Ayala.

Font de la imatge: @UEFigueres

Deixa un comentari