Dies d’assemblees i reunions. El Santfeliuenc guardonat com un dels clubs centenaris del futbol català

Setmana de transició entre el final de la temporada 2015-2016 i els primers batecs d’una temporada 2016-2017 que s’albira espectacular. I el Santfeliuenc FC representat per Alberto Prieto va tenir doble sessió tant a l’Assemblea General de la Federació Catalana com en la reunió de clubs del Baix Llobregat. El Santfeliuenc FC va rebre el  guardó de la Federació com un dels 76 clubs consignats centenaris del futbol català.

L’Espai de les Arts i Coneixement Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbuí va acollir l’Assemblea General de la Federació Catalana. Un acte anual que serveix per prendre la temperatura del futbol català i que enguany, a més, arribava amb la convocatòria d’eleccions per escollir la propera Junta Directiva.
El president Andreu Subies va abordar diversos temes: mutualitat, transparència esportiva, ús de la tecnologia i el paper del portal del federat, economia, llicències FIFA, relació amb la Federació Espanyola i campanyes de joc net i promoció del futbol. Subies va apel·lar a la necessitat de professionalitzar el càrrec de president. I com a projectes de futur va glossar l’obligació de treballar en valors de respecte i bon comportament i en convertir els camps en zones cardioprotegides.
Reconeixement als clubs centenaris

Tots els clubs de futbol catalans amb més de cent anys —en total, 76— van rebre l’homenatge de la Federació Catalana per la seva dilatada trajectòria de servei a la Federació i l’esport català. Alberto Prieto va rebre de mans del Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, el guardó que acredita al degà de l’esport santfeliuenc com un dels divins del futbol català.

Reunió a la seu federativa de la Federació al Baix Llobregat
També representat per Alberto Prieto, el Santfeliuenc va acudir a la seu territorial de la Federació catalana a Cornellà on també va assistir el president Andreu Subies. El màxim mandatari va passar revista a diversos temes federatius que afecten als clubs: la Mutualitat (els clubs no podem permetre que un futbolista jugui o entreni si no s’ha donat d’alta al Portal del Federat), les gestions i la responsabilitat dels clubs i juntes directives, a més d’invocar el principi rector del joc net en la relació entre els clubs. Subies ha fet un repàs dels cinc anys de mandat de l’actual equip directiu i ha apuntat diverses claus de futur .

Alberto
Alberto Prieto flanquejat pel president de la Federació, Andreu Subies, i pel Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, amb el guardó que acredita al Santfeliuenc FC com un dels clubs centenaris del futbol català/Foto: fcf.cat
FCF. cat 5
FCF 3
Assemblea General de la Federació Catalana/Fotos: fcf.cat
FCF 1
Reunió dels clubs del Baix Llobregat amb Andreu Subies i la delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares/Foto: fcf.cat
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: