Periodisme i futbol al segle XXI. Un dels millors tast de futbol i pensament aquest dimarts a l’Ateneu

“Periodisme i futbol al segle XXI” és la tertúlia que Fetasantfeliu ha organitzat per dimarts que ve per reflexionar sobre el paper del periodisme esportiu avui dia. L’acte forma part del Cicle de Tertúlies 2016 i es farà dimarts 24 de maig a l’Ateneu Santfeliuenc. Hi participaran els periodistes Natalia Arroyo, Eduard de Batlle, Carlos Martín Río i Joaquín Rivas.

El futbol mou masses i el periodisme esportiu ho explica. Però hi ha moltes maneres de parlar de futbol i el periodisme esportiu està en constant evolució. Aquest mes el Cicle de Tertúlies de Fetasantfeliu vol reflexionar sobre periodisme i futbol en l’actualitat en una tertúlia que es farà dimarts que ve, 24 de maig, a les 19.30h l’Ateneu Santfeliuenc.

Els ponents seran Natalia Arroyo, periodista del diari ARA i entrenadora de la selecció catalana, Eduard de Batlle, periodista de RAC1, Carlos Martín Río, redactor de la revista Panenka, i Joaquín Rivas, presentador del programa Àrea de Joc a Ràdio Sant Feliu i narrador a Radio Marca.

Són quatre visions diferents del periodisme esportiu a qui voldrem fer reflexionar sobre temes diversos, tant el paper de cobrir l’actualitat de Primera Divisió, la necessitat d’innovar en el gènere o el masclisme en el món del futbol, entre d’altres qüestions. A més, també volem fixar-nos en la manera de tractar el futbol que proposa un mitjà com la revista Panenka sense oblidar la vessant més local del periodisme esportiu i la cobertura d’equips en Tercera Divisió, amb el cas particular de Ràdio Sant Feliu i el Santfeliuenc FC. Al final de la tertúlia s’obrirà un torn obert de preguntes del públic.

Aquesta és la segona tertúlia del Cicle de Tertúlies 2016 de Fetasantfeliu. La primera d’aquest any es va fer a l’abril i es va centrar en el paper de l’economia social i solidària. El Cicle de Tertúlies que organitzem cada anys des de Fetasantfeliu vol posar sobre la taula diversos temes d’actualitat i reflexionar davant diferents qüestions vinculades amb el món del periodisme.

futboltaularodonaa3_opt-1-jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: