El Santfeliuenc Futbol Club presenta a tota la ciutat el llibre del cent deu anys d’història

El llibre de les nostres vides, de cent deu anys d’història que ara es fa més viva que mai. En una setmana cabdal per al degà del futbol local estem d’enhorabona perquè el proper divendres viurem un dels dies grans. El club celebra l’acte central del 110 aniversari amb la presentació del llibre commemoratiu, Santfeliuenc Futbol Club. Cent deu anys de futbol a Sant Feliu de Llobregat. Una obra imprescindible que es convertirà en l’enciclopèdia portàtil de la història del nostre club i del futbol a Sant Feliu. Una obra per a col·leccionistes i en edició única.
Una gran crònica de 160 pàgines que repartida en 13 capitols inclou més de 300 documents fotogràfics i hemerogràfics, tots els primers equips, totes les classificacions, tots els presidents, la història del club en paral·lel a la transformació de la ciutat, la dècada prodigiosa que ens ha transformat, tot el futbol base… Una peça imprescindible que podreu trobar a partir del 23 d’abril. I a la Diada de Sant Jordi el Santfe serà a la Plaça de la Vila esperant-vos en una parada per compartir llibre i rosa en una gran jornada per celebrar i pensar l’edat daurada.

 

Recordeu, el Santfeliuenc Futbol Club espera tothom aquest divendres 22 d’abril a les 19.30 hores a la sala d’actes de la Unió Coral (Passeig Bertrand, 13).
Santfeliuencfutbolclub.indd
presentSantfe_Page_03
presentSantfe_Page_04
presentSantfe_Page_05
presentSantfe_Page_06
presentSantfe_Page_20
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: