El Santfeliuenc Futbol Club commemora els 110 anys amb una exposició al Palau Falguera

El Santfeliuenc Futbol Club i l’esport de la ciutat assistiran el proper dijous a un dels seus actes socials i culturals més rellevants. El Palau Falguera acollirà la mostra “100 + 10 històries del Santfeliuenc Futbol Club“, un recorregut fotogràfic i documental per la història del degà de l’esport de la ciutat.

portadaFB-SFC

L’exposició es divideix en dos blocs. A la primera planta de les sales s’hi mostrarà l’evolució d’un club centenari (1905-2005). Una reflexió sobre els orígens i el significat de l’esport en el procés de consolidació del relat de la modernitat. Hi veurem els grans moments del club: la fundació, els anys 30, la postguerra, la promoció d’ascens a Tercera Divisió o els successius ascensos i el seu impacte social a l’hora de construir una autoidentificació ciutadana problemàtica i amb clarobscurs. Aquesta primera part reprèn en bona mesura la mostra del Centenari que es va celebrar el gener de 2006.

La segona part, a la segona planta, ens transporta a la dècada que ha canviat la història (2006-2015). Una dècada curta, accelerada i apassionant que ha transformat la vida del club. Tres ascensos en set anys (2006, 2009 i 2013), el creixement social, la revolució dels mitjans de comunicació, la conquesta de la Tercera Divisió i la reinvenció d’un club que progressa des de la base. I el canvi d’espai topogràfic: de la Rambla a Les Grases. Deu anys que conviden a pensar un club que projecta la imatge de la ciutat més enllà dels nostres límits territorials.

110 anys junts 

El Santfeliuenc Futbol Club celebra amb aquesta exposició els 110 anys de vida compartits amb la ciutat. La quarta entitat més antiga de la ciutat després del Casino Santfeliuenc (1879), l’Ateneu (1881) i la Unió Coral (1892) s’obre un cop més als santfeliiuencs i santfeliuenques com a forma d’agraïment compartit. Una bona oportunitat per retrobar una part del nostre llegat col·lectiu en la primera exposició de la temporada a Sant Feliu.

c79c9a_d6a02d50456745638e85b8453fc8e6d4

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: