Santfeliuenc i poesia. Sentiment Immortal va celebrar el primer any de vida amb una lectura de poemes esportius

Santfeliuenc, Sentiment Immortal i poesia. Una combinació explosiva que va agradar i molt al públic que va assistir al Santfe-Castelldefels. Un acte original que marca l’orientació d’aquesta penya tan especial per a tots els santfeliuencs i que cada 15 dies porta la passió i l’alegria pels colors blanc-i-blaus.

Tres membres de la penya: Isra, Xavi i Juan Antonio van ser els rapsodes i al descans del derbi s’hi van atrevir amb la lectura amb micròfon en mà. Isra va llegir el poema Deportes, de Nicolás Guillén, Xavi es va atrevir amb Dos penales de José Cantero Verni; finalment Juan Antonio va llegir Contraola del poeta de la Real Sociedad. L’acte estava inclòs dins la Setmana de la Poesia de Sant Feliu.


La directiva del Santfeliuenc reconeix Sentiment Immortal

El vicepresident del Santfeliuenc, José Antonio Priego, va lliura una samarreta commemorativa del Santfeliuenc amb el nom de la penya dibuixat a l’esquena.

Santtfeliuenc i Sentiment Immortal una parella ben avinguda que ha de caminar junta molts i molts anys per fer de Santfe un sentiment de tothom en una ciutat plural. I si t’agrada el futbol i el Santfe recorda que la penya és oberta perquè necessita seguir creixent. Contacte a: sentimentimmortal@gmail.com
RSCN4906
Bj6eHo6CYAA2Vld
RSCN4908
RSCN4907
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: