El Santfeliuenc FC presenta els seus 28 equips en el millor moment de la història

El passat dissabte el Santfeliuenc FC CFA va ensenyar a la ciutat la seva gran esperança: 28 equips i més de 400 esportistes són la divisa de futur per a un club que s’ha transformat de manera espectacular i que avui més que mai és imatge poderosa de la ciutat arreu. Un equip a Tercera Divisió, un futbol base que es consolida i que aspira a ser un dels grans referents al Baix Llobregat en pocs anys i unes instal·lacions que, de mica en mica, es modernitzen i posen la capital comarcal en el mapa del futbol català són les columnes que sostenen el Santfe d’avui i de demà. I que ens vinculen, no oblidéssim pas, a 108 anys de tradició compartida amb la pluralitat de Sant Feliu.

El Santfeliuenc Futbol Club ha agraït el suport de les quasi mil persones entre esportistes i famílies que van participar en l’acte. I ha agraït també la feina en la presentació de Joaquin Rivas així com l’assistència de l’alcalde Jordi San José, del Regidor d’Esports Manel Carrión, i dels representants del Partit Socialista, Lourdes Borrell, i del Partit Popular, Elisabet Ortega. Francesc Folguera va representar la Federació Catalana de Futbol.

El Satfeliuenc és avui més que mai l’esperança de molts santfeliuencs. Ara toca defensar la continuïtat a Tercera Divisió i acabar que s’obri de bat a bat la porta de nous patrocinadors que creguin en un projecte de present i futur que avui convoca a molts ciutadans de Sant Feliu. Mai el futbol havia conquerit els cims actuals.

BbdSoN4IMAAZEft.jpg large

BbdWp_kCcAAOQHM.jpg large

Pr 1

pre 6

pr 4

pre 8

pres 7

Pres 9

Pres 10

Pres 11

pr 3

Fotografia aèria: Juanjo Yuste

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: