El CB Santfeliuenc confirma Josep Maria Raventós com a nou entrenador de l’equip EBA. Josan Daban ja pensa en la propera temporada

CBLa directiva del CB Santfeliuenc ha confirmat que Josep Maria Raventós serà el nou entrenador del CB Santfeliuenc Eninter a la Lliga EBA. Un projecte que anirà prenent forma en els propers dies amb la construcció d’una plantilla molt renovada formada per jugadors joves però consolidats a la Lliga EBA acompanyats per joves talents del bàsquet formatiu  català. L’objectiu serà tornar a estar entre els millors i classificar-se per a la fase final de la Lliga Catalana EBA. Xavi Isern, una persona molt vinculada al bàsquet de la ciutat, torna al club per ocupar-se’n de la direcció esportiva.

El CB Santfeliuenc també ha confirmat la renovació per un període de tres anys de la vinculació amb el FC Barcelona pel que fa a totes les categories femenines.

Josep Maria Raventós, un tècnic amb una currículum de primeríssim nivell

El CB Santfeliuenc ha volgut treballar sobre territori segur i ha apostat per un entrenador amb un vastíssim currículum al bàsquet català. Raventós ha combinat la direcció d’equips professionals amb la formació de jugadors joves. El tècnic barceloni de 52 anys va coordinar les categories base de la Federacio Catalana, del Joventut de Badalona i del  FC Barcelona i va dirigir el CB Prat (LEB Pata, 2007-2009) i el Lleida (LEB Or, 2010-2011). La temporada passada va ser l’entrenador del Sabadell Bàsquet Natació a la Lliga EBA.

Josan Daban passa balanç de la temporada i pensa en el futur

El màxim responsable de la directiva blau i blanca passa revista a l’actualitat del club donant resposta a un seguit de qüestions:

Com valores la temporada que s’acaba. S’han assolit els objectius que havíeu previst?

Estem molt contents de la temporada 2012-13 que tot just estem tancant. En categoria Sènior hem tingut de tot, l’EBA com el Sènior B femení han estat espectaculars. No tan bon resultats ha obtingut el Sènior A femení i el Sènior B masculí. En el bàsquet formatiu és on estem creixent més  i més bé. Sens dubte la incorporació de Xavier Isern i de Josep Maria Raventós faran del CBS un club de referència al bàsquet formatiu.

Com és el dia a dia en la gestió d’un Club amb 26 equips?

Sens dubte el fet de créixer ens implica perdre contacte directe (aquest any serem 32 equips) amb totes les famílies santfeliuenques però, per això, li donem més importància als actes de Nadal, del Sopar del Soci i de la festa final de temporada. Malgrat això, tots els directius mirem d’acompanyar al màxim els equips i rebem informació constant de millores a fer i de les seves inquietuds.

Quin són els problemes més greus en la gestió del Club?

Sens dubte el més difícil és fer el pressupost del club ajustat i realista i complir-ho. Portem 7 anys complint i tenim els nostres comptes amb tothom al dia i la nostra intenció és seguir així. Som humils però constants, treballadors i rigorosos.

Com són les relacions amb les altres entitats esportives de la nostra ciutat?

A Sant Feliu les relacions són molt bones entre nosaltres i la resta de clubs presents a la ciutat. Les relacions amb els clubs del voltant és una cosa pendent i un dels nostres objectius és millorar-les i compartir-les sobretot pel que fa al bàsquet formatiu. Cal disminuir la competència i compartir recursos; anar de la mà amb els clubs veïns.

Com són les relacions amb la Federació Catalana?

Amb la Federació les relacions són bones. Estem organitzant coses amb ells i més que en voldríem malgrat la feina i la responsabilitat que això comporta.

I la relació amb el FC Barcelona?

Amb el FC Barcelona la relació és espectacular. Hi ha molt bona comunicació i fluïdesa. La plasmació d’aquesta confiança és la renovació  del conveni actual per tres anys més. Ara cal consolidar el creixement esportiu. El CBS, el FCB i l’Ajuntament de Sant Feliu treballem plegats per millorar el bàsquet Femení, sense perdre de vista l’objectiu inequívoc de fomentar sempre el joc net, el respecte i la formació de persones com a valors fonamentals entre tots els equips del nostre Club. Volia agrair la feina i dedicació dels directius del FC Barcelona que en tot moment estan al costat nostre per el que necessitem.

El vaixell insígnia del Club és el sènior masculí de Lliga EBA. Com es planteja la temporada vinent?

Ja fa temps que estem treballant aquest projecte. Primer amb el Marc Gayà que ara hereten Xavier Isern i Josep Maria Raventos que, no cal dir-ho, estan treballant per tenir el millor conjunt possible.

I què passa amb el Sènior femení A?

Per el que fa a Sènior A femení encara està  jugant fases i diumenge a les 17:30 disputen el partit de la temporada contra el Joventut de Badalona. Josep Gómez li ha donat un millor ritme al conjunt però la primera volta va condicionar la dinàmica del grup i la classificació final.

Josep Maria Raventós serà el quart entrenador en la història del CBS a  la Lliga EBA. El barceloní arriba a l'històric CBS amb una magnífica trajectòria. Font de la imatge: bàsquetLleida.com

Josep Maria Raventós serà el quart entrenador en la història del CBS a la Lliga EBA. El barceloní arriba a l’històric CBS amb una magnífica trajectòria.
Font de la imatge: bàsquetlleida.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: